Vi är Smartline

Kanske är det första gången du kommer i kontakt med oss. Eller så har du ett långt förflutet med oss på Smartline. Oavsett, så vill vi berätta lite mer om oss.

Vi har arbetat med konceptet smarta hem i över ett årtionde. Man skulle faktiskt kunna säga att vi är en av pionjärerna i Europa på detta område. Men vi tycker att många smarta hem lösningar ofta är för komplexa och svåra att förstå. Därför utvecklade vi helt vanliga lampor. Smarta lampor. Rent krasst så är ju tekniken i sig inget vi pratar om. Vi fokuserar på vad våra produkter kan göra för dig i din vardag istället. Ett exempel är att du kan tända upp hela hemmet med hjälp av din mobil. Smartline är för alla!

Varför Smartline

En av våra största fördelar jämfört med andra system är att man inte behöver extra hårdvara och inte ens internet för att använda det. Ladda bara ner appen, installera enheterna och sätt timers för att få dem att fungera automatiskt. Klart! Du behöver heller inte några användarkonton och hålla koll på lösenord. Enkelt, eller hur! Sen så är det även en fördel med att slippa WIFI, har du bara ström så funkar Smartline Flow. Detta är ex. bra när du vill sätta belysning i din sommarstuga. Ja, listan kan göras lång med fördelar…

Du bestämmer

I stället för att vara gisslan i ditt smarta hem-system så har vi gjort så att du bestämmer. Du bestämmer vad som ska hända och när. Du byter helt enkelt ut din nuvarande ljuskälla eller timer mot en Smartline Flow-produkt. Ställ sedan in timers för att bestämma när saker ska sättas på och stängas av. Och allt fungerar utan att vara uppkopplad mot Internet. Vår teknik bygger på Bluetooth vilket är både stabilt och driftsäkert. Det kallar vi Smarta Hem på riktigt!

Enkel installation

Det är enkelt att vara smart. Med Smartlines lampor kan du tända upp hela huset från mobilen. Skruva i lampan, lägg till lampan i appen och på någon minut är du startklar. Inga krångliga installationer, enkelt och smart. Du kan självklart ställa in timers på varje lampa då det finns in inbyggd timer i lampan. Gör ditt hem lite smartare!

KÖP SMART BELYSNING

Våra kärnvärden

Vår personlighet och vårt varumärke bottnar i våra gemensamma värderingar som vi sammanfattar i ett antal värdeord. De är beviset på att vi verkligen lever som vi är. Det här är våra tre kärnvärden. Vi tänker hållbart, enkelt och säkert i allt vi gör.

Hållbart

Det är en självklarhet att vi ska ta hänsyn till vår gemensamma miljö så längt det bara är möjligt. Det kan låta vagt, men vi verkar på en marknad som till sin natur inte är hållbar. Vi väljer att transportera och paketera våra produkter på ett så hållbart sätt som möjligt och arbetar utifrån de direktiv som finns på marknaden när det gäller miljöfrågor. Men framför allt ska vi tillverka produkter med lång livslängd. Vår vision är att vara 100% plastfria i alla våra förpackningar. Att vara smart håller i längden.

Enkelt

Med god design och smarta lösningar som är lätta att förstå och använda, blir en komplicerad värld en aning enklare med Smartlines produkter. De ska vara en naturlig del av vår vardag, antingen vi vill att de ska sticka ut eller smälta in. Det är smart att vara enkel.

Säkert

Du kan känna dig trygg med Smartlines produkter. De är kontrollerade utifrån de lagar och förordningar som finns på de marknaden vi verkar när det gäller elsäkerhet och miljösäkerhet. Smartlines sortiment håller i längden och underlättar vardagen för våra kunder på ett säkert sätt. Det säkra är det smarta.