SMARTLINE IS HIRING

DIGITAL CONTENT EDITOR

Vi söker nu efter dig som är en driven och ambitiös Digital Content Editor med ett starkt digitalt DNA. Du har en stor passion för kommunikation och ditt hjärta klappar för digitala användarupplevelser och ny teknik. Detta kombinerar du med en gedigen kunskap och erfarenhet av att skapa content som engagerar. Du är kreativ, full av idéer, prestigelös och van vid att driva egna projekt samt hålla deadlines. Rollen som Digital Content Editor är en ny tjänst hos oss. Du kommer att ansvara för att utveckla det kreativa uttrycket med syfte att öka försäljning och bygga upp Smartline som varumärke.

Vi är ett äkta entreprenörsbolag i stor tappning vilket betyder att du tycker om att kavla upp ärmarna och att du har ett öga för att identifiera och kapitalisera på möjligheter. Vi är inget manualföretag, tvärtom finns det stort utrymme för dig att påverka hur du utformar ditt arbete, något vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du arbetar med allt från idé, produktion, bildspråk och layout till publicering. Du jobbar med löpande uppdateringar av innehållet med fokus på våra sociala medier, men även andra digitala  kanaler som passar för innehållet och tillfället. Du är en skicklig och rask skribent med en god känsla att hitta rätt innehåll för rätt plattform och mottagare. Innehållet du skapar kan röra sig mellan text, ljud, bild och film.

KRAVPROFIL:
Du är en god kreatör som har lätt för att se helheten och som enkelt kan skriva inspirerande texter anpassat för olika kanaler. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta i Adobe Creative Cloud, främst i Photoshop och Indesign. Du kommer att arbeta nära kollegorna i teamet. Därför är det viktigt att teamwork är det arbetssätt du föredrar.

VI SÖKER DIG SOM:

• Har relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter (Content Management)
• Har relevant erfarenhet av att ha skapat engagemangsdrivande visuell kommunikation
• Har god kunskap inom konverteringsoptimering
• Har god kunskap inom Google Analytics
• Har genuint intresse och förståelse för den digitala utvecklingen och hur kommunikation ska anpassas efter denna
• Har mycket goda kunskaper av att jobba med Adobe Creative Cloud
• Intresse för fotografering (ej fotograf, men gillar att fota inspirerande bilder och kan hantera lättare retusch)
• Flytande svenska och engelska i skrift och tal
• Har god kunskap och erfarenhet inom SEO och erfarenhet inom e-handel

Vi letar efter dig som har rätt drivkraft, personlighet och erfarenhet. Du kommer att ha din placering på vårt huvudkontor i Falkenberg och du rapporterar till vår marknadschef, Karin Lundberg. Ansökningarna hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan om du tror att du kan vara rätt person för jobbet och för oss. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta marknadschef Karin Lundberg, 073-500 95 14.

Skicka din ansökan till karin.lundberg@holdit.com