FAQ

Smart belysning

För att återställa kontrollen så behöver du hålla reset-knappen på baksidan av kontrollen intryckt i ca 4 sekunder. Dioden på framsidan av kontrollen ska då blinka till två gånger. Sedan trycker du kort en gång till på reset-knappen. Dioden ska då börja blinka långsamt för att visa att den är i ”parningsläge”. Du behöver alltså trycka på reset-knappen två gånger. Första gången i 4 sekunder, andra gången 1 sekund.

Vi tror att det beror på något av nedan två alternativ.
1. Du har inte lagt till dina ljuskällor i appen. Det betyder att lampornas mottagning är öppen och kan styras av andra användare inom mottaggningsområdet som har vår fjärrkontroll.
2. Den andra orsaken kan vara att du har lagt till en timer för lampan. Gå in i appen och titta vilka timers du har ställt in och stäng av de som inte behövs.

För det första, säkerställ att strömbrytaren är påslagen. Kan tyckas vara självklart, men det är oftast det man missar.
Har du sladd till kontakten? Kontrollera att den är ordentligt isatt.

Då lamporna inte är godkända för utomhusbruk rekommenderar vi inte detta.

Det är superenkelt! Skruva i lampan i armaturen, ladda ner vår app och lägg sedan till ljuskällan i appen. Vill du läsa mer om installationen kan du göra det här.
Sedan är det bara att köra!

Nej, du behöver inget konto för att använda våra lampor. Det ska ju vara enkelt att använda, eller hur!

I dagsläget är Smartline Flow inte kompatibelt med andra system.

Det som gör våra lampor unika är helt klart enkelheten. Du behöver inga extraprylar för att få belysningen att fungera, utan det smarta sitter i själva ljuskällan som styrs via Bluetooth. Du kan självklart fortsätta använda din vanliga strömbrytare för att tända och släcka lampan om du hellre föredra det.

Smartline Flow är vårt koncept för smart belysning. Vi har lagt vårt största fokus på att det ska kännas enkelt att skaffa ett smart hem, oavsett hur tekniskt kunnig du är. Lamporna styrs helt via Bluetooth och installeras med två enkla steg via vår app. Du väljer sedan själv om du vill styra lamporna via appen, med fjärrkontrollen eller om du föredrar att slå på och av med timerfunktionen.

Load More

Smartline app

Självklart inte! Du kan köpa till vår fjärrkontroll där du enkelt tänder, släcker och dimrar med ett klick.

Vi anser att ju färre steg som krävs, desto enklare är det att navigera. Det är bara att gå in på timers, tryck sedan på + för att lägga till en timer på specifik ljuskälla eller smart plug. Därefter döper du timern till valfritt namn och ställer in vilken tid du vill att lampan ska slå på eller av. Enkelt, eller hur!

Load More

Retur och leverans

När vi behandlat din order skickar vi ett bekräftelsemail som säger att varorna är på väg. Har du inte mottagit mailet inom 2 vardagar kan du alltid höra av dig till info@smartlinesweden.com.

Vi levererar dina varor med Postnord eller DHL beroende på hur stor din order är. Vid mindre leveranser skickas paketet till ditt närmsta Postnord ombud och vid större leveranser skickas det till närmsta DHL ombud.

Vi är måna om att du ska få dina varor så snabbt som möjligt efter att du lagt en beställning. Vi packar ordern inom 24 timmar och du kan förvänta dig att få varorna levererade inom 1 – 2 vardagar.

Om du får hem en vara som är defekt kan du alltid kontakta vår kundservice på info@smartlinesweden.com. Reklamationer kan göras upp till två månader. Vi står såklart för fraktkostnaden.

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt på allt du köpt hos oss.
Detta gäller från det att du eller ditt postombud mottagit paketet.

För att göra en retur behöver du fylla i medföljande följesedel och ange varför du vill göra en retur. Packa sedan varan i samma paket som du fick skickat till dig och posta paketet till oss. Du står själv för returkostnaden och detta läggs på din faktura om du valt att betala med Klarna.

Returadress: Proove AB, Kabelvägen 7, 31150 Falkenberg

Load More