Lightning kabel 2m sand

Fuzzy iPhone-kabel för ladd/synk USB-C till lightning 2m

Smartlines nya Fuzzy Cable är ett helt nytt tillskott till vårt sortiment av USB-kablar. Här har vi kombinerat fantastisk design, den senaste teknologin och specifikationer i toppklass i en och samma produkt. De stadiga kontakterna är gjorda för att hålla väldigt länge.

Det sandfärgade filthöljet ger en exklusiv känsla.

Detta är en högkvalitativ kabel för att ladda din iPhone och iPad med Lightning-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-C kontakt som passar i laddare och datorer med USB-C-utgång. Kablen är certifierad av Apple (MFi) för att fungera fullt ut med funktionerna i din iPhone och iPad. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln klarar laddström upp till 3.0A vilket säkerställer snabb laddning av din PD-kompatibla enhet (iPhone 8 och nyare/iPad 10.5 och nyare) om du har en PD-laddare.

Exempel: Med en PD-laddare laddar du upp en iPhone XR från 0% till 70% på ca 40 minuter. Med en vanlig 5V1A ladd-adapter med USB-A-utgång tar det över 2 timmar! Men för att få detta resultat krävs alltså en kabel som stöder denna höga laddström. Det gör Smartlines kabel.

Om du använder kabeln med en dator med USB-C-port kan du även synka din iPhone/iPad med datorn då kabeln stöder kommunikation åt båda håll.

299 kr

Artikelnr: 14663 Kategorier: , , Tagg:

Mer info