Powerbank med trådlös laddning

Qi-laddare för trådlös laddning

Nu behöver du inte längre gå och oroa dig för att batteriet på telefonen laddar ur! Med Smartlines powerbank har du alltid tillgång till ström när du är på språng. På baksidan sitter sugproppar som enkelt fästs på telefonen vilket gör att du kan lägga den i väskan eller liknande utan att sluta ladda. Vi har även anpassat storleken på denna Powerbank så att du kan använda kameran samtidigt som du laddar.

Enheten är Qi-certifierad och har tre utgångar för USB-A, USB-C samt en Micro-USB-ingång. Detta gör att din vän kan ladda sin telefon via sladd samtidigt som du laddar trådlöst. Smidigt, eller hur?
För att kunna ladda din telefon helt trådlöst behöver du en telefon av senare modell som exempelvis iPhone 8 eller Samsung S6 och nyare som stöder Qi, annars kan du välja att ladda med sladd.

Smartlines powerbank med trådlös laddning har PD support vilket gör att din mobil laddar snabbare än med traditionella laddare. Den har även så pass hög kapacitet att du kan ladda mobilen hela 4 gånger innan du behöver ladda upp den med en USB-C kabel eller den medföljande Micro-USB kabeln. På sidan av enheten sitter en knapp där du slår på och av.

299 kr

I lager

Artikelnr: 14681 Kategorier: , Tagg:

Mer info