Smart Belysning

Varför smart belysning?

Det pratas mycket om det smarta hemmet just nu. Ett steg till ett smartare hem är smart belysning. Men varför ska man ha det? För att det skapar en bekvämare tillvaro. Du kan få belysningen att sköta sig helt automatiskt och tända och släcka på tider som passar dig. Du behöver ingen extra hårdvara, du behöver inte internet och du behöver inte ens skapa konton eller lösenord. Enkelt! Smart! Allt sköts med din smartphone och via Bluetooth. Läs mer om hur det fungerar här.

Styr lampor med Bluetooth

Eftersom våra smarta lampor kontrolleras med hjälp av Bluetooth så har du redan vad du behöver för att styra din belysning. Du använder nämligen din Smartphone för att göra alla inställningar och du kan även kontrollera lamporna direkt med den. Du kan också komplettera med vår fjärrkontroll för att slippa ta upp telefonen varje gång du vill sätta på, dimra eller stänga av en Bluetooth-lampa. Du kan också ha flera fjärrkontroller om du vill. Det är du som väljer.

Ladda ner vår app för smart belysning

|

Fördelarna med varmt och kallt ljus

Varmt ljus fungerar perfekt för middagen eller sagostunden när du ska natta barnen. Den högre dosen av melatonin (kroppens egna sömnmedel) som triggas av det varma ljuset hjälper dig att slappna av och finna lugn och ro. Kallt ljus å andra sidan, är lämpligt när du ska arbeta och koncentrerar dig. Eftersom kallt ljus triggar låga halter av melatonin, kommer det att hålla dig skärpt och uppmärksam. Här ser du hela sortimentet av smarta lampor.