Styrenheter för smarta hem

Vi tycker det är smart att man kan styra sitt smarta hem på flera olika sätt. Därför har vi tagit fram en fjärrkontroll som du kan styra dina lampor med. Vi vet också att det ibland finns lampor i ditt hem som du inte kan byta ljuskällan på och därför har vi tagit fram en smart plug.

Spara energi med en smart plug

Nu är det dags att byta ut din gamla mekaniska timer. Med den här smarta pluggen så får du tre bra funktioner:

  1. Vanlig timer – du ställer in när du vill att den ska slå på och av. Välj vilken veckodag och vilken tid, sedan sköter den sig själv. Det finns inga begränsningar på hur många timers du kan ha.
  2. Trygghetstimer – du ställer in hur länge pluggen ska vara påslagen och sedan stänger den automatiskt av sig efter den tiden. Perfekt till mobilladdaren eller kaffebryggaren. Du kan styra den via appen eller med vår fjärrkontroll.
  3.  Låt solen avgöra – vi har byggt in en funktion som gör att pluggen automatiskt håller reda på när solen går upp och ner precis där du bor. Väljer du att använda denna funktion så vet du att fönsterlamporna alltid slår på när det börjar skymma och släcks när det blir ljust igen.

Styr lamporna med fjärrkontroll

Ibland kanske du inte vill eller kan ta upp din smartphone bara för att tända eller släcka. Då kan det vara smidigt att ha en fjärrkontroll. Du kan till exempel ha en fjärrkontroll på sängbordet så att du kan släcka lamporna efter att du har lagt dig. Eller för att alla i hushållet ska kunna styra belysningen.

LÄS MER OM VÅR FJÄRRKONTROLL